Bartolomějská služba kriminální policie a vyšetřování

Policie ČR,  OŘP Praha I
Služba kriminální policie a vyšetřování
por. Eva Prokšová, komisař
Bartolomějská 6
Praha 1

Věc: Přidání dokumentace do spisu č.j. ORI-6510/TČ-2011-001178-1-EP

Vážená paní komisařko,
přidejte prosím do spisu níže uvedený dopis Karolině Peake. Lež paní ministryně jsem zvýraznil červeně. Současně Vám sděluji, že mne šokuje, že takové zločince nezačněte stíhat a nedáte obžalovat za zločiny proti lidskosti.
S pozdravem
Dušan Dvořák, narozen 12.ledna 1962, Tylova 2, 779 00 0lomouc

Dne 10. ledna 2012 14:09 artlanguagefactory <artlanguagefactory@gmail.com> napsal(a):

Paní ministryně Peake

Zemřel Zbyněk Kopřiva z Prahy, kterého jste mohla osobně poznat. Když víte, za jakých okolností zemřel, víte, že to byla pomalá státem organizovaná vražda, na které jste se právě vy osobně podílela.

Přesně před rokem 10. ledna 2011 jste v parlamentu po právním poučení a obeznámení se s konkrétními fakty společně s poslankyní Dagmar Navrátilovou zakladateli Edukativní konopné kliniky v Praze na Žižkově Dušanu Dvořákovi (www.artlanguage.org) v přítomnosti zástupců dalších zřizovatelů Edukativní konopné kliniky v Praze na Žižkově Zbyňka Kopřivy (www.atelieralf.eu) a Hany Skálové (www.konopijelek.cz) rukoudáním a podpisem pod převzaté materiály a důkazy přislíbila, že půjdete okamžitě za ministrem vnitra a předsedou VV Radkem Johnem a ministrem spravedlnosti Jiřím Pospíšilem, které požádáte o urgentní aplikaci § 31 (přípustné riziko) trestního zákoníku, aby nedocházelo ze strany státních zastupitelství a policie ke zneužívání státní moci a k maření lidských životů, zdraví, cti, osobní svobody a majetků osob léčících se Cannabis.
Slíbila jste, že řešení lze najít v řádu dnů, nikoliv týdnů nebo měsíců, když jste zjistila nejen právní fakta a jako právnička a bývalá předsedkyně ústavněprávního výboru znáte hierarchii právního řádu a ústavou, mezinárodními úmluvami a zákony garantovaná práva občanů.

Když jsem vás následně po několik dalších měsíců opakovaně žádal a prosil, kdy už konečně bude zastaveno zneužívání policie, které právní řád dává orgánům činným k dispozici a v květnu 2011 se zdravotní stav Zbyňka Kopřivy dramaticky zhoršil a nám bylo opakovaně státními orgány zcizeno léčivo pro občany zapojené do mezinárodního výzkumného projektu „Konopí je lék“ a já Vám psal, zda si přejete také zemřít jako ti, které svou lhostejností zabíjíte, lhala jste následně v květnu 2011 policii při podání žaloby na mou osobu, že jsem po Vás žádal změnu zákonů!

Namísto dodržení slibu lživě a nepravdivě tvrdíte, že občané jsou nesvéprávné ovce a musí – přestože po státu ničeho nežádají a umí se zaopatřit sami a nikomu nic zlého neučinili -  chodit nakupovat lékáren předražené, neúčinné a jedovaté farmaceutické zboží.
Vládní projekt „Marihuana do lékáren“ je jen další důkaz zločinecké politiky parlamentní mafie, která konopí lživě označuje za marihuanu (dronabinol, thc apod.) a tímto podvodným projektem poškodí celou společnost, vědu, výzkum a především nemocné. Namísto prospěchu celku hledíte jen na to, jak rozkrádat republiku a škodit lidem.

Nejen Zbyněk Kopřiva zemřel tak brzy a tak mladý díky vaší lhostejnosti, cynismu, zkorumpovanosti a zcela vědomému porušování právního řadu naší země. Dopouštíte se zneužíváním státních orgánů zcela vědomě zločinu dle § 401 (Útok proti lidskosti).
Marná žádost Zbyňka Kopřivy a dalších zřizovatelů Edukativní konopné kliniky o policejní ochranu http://konopijelek.blogspot.com/2011/12/7-stiznost-policejnimu-prezidentovi.html je jen jeden z tisíců důkazů zločinů údajných zastupitelů lidu, kteří jsou placeni za to, aby nám pomáhali, leč tito páchají zločiny a škodí lidem této země!

V Olomouci dne 10.ledna 2012         Dušan Dvořák

Dušan Dvořák, narozen 12. ledna 1962, Tylova 2, 779 00 Olomouc 


---------- Přeposlaná zpráva ----------
Od: Mgr. Dušan Dvořák, Edukativní konopná klinika <dusan.dvorak@konopijelek.eu>
Datum: 12. července 2011 18:01
Předmět: Re: Předvolání obviněného
Komu: 8ook <skpv.8ook@centrum.cz>, "orkrpI@mvcr.cz" <orkrpI@mvcr.cz>
Kopie: Edukativní konopná klinika <dusan.dvorak@konopijelek.eu>

Policie ČR,  OŘP Praha I
Služba kriminální policie a vyšetřování
Bartolomějská 6
Praha 1
č.j. ORI-6510/TČ-2011-001178-1-EP

Vážená paní komisařko Prokšová
Píšete níže, že jsem Vám poslal dopis. Nešlo o dopis, ale o řádně a v souladu se zákonem podanou stížnost na Vaše obvinění a doklad křivého svědectví kriminálních aktivit poslankyně Peake a Navrátilové.
Viz: http://dusandvorak.blog.respekt.ihned.cz/c1-52145560-jak-to-bylo-s-vrazdenim-poslaneckych-nevinatek
Tento týden jsem Vám psal dopis, že mi Vaše pozvání přišlo podruhé to samé a přiložil jsem i doklad o pracovní neschopnosti, další kontrolu mám, jak je v PN uvedeno, na začátku srpna 2011. 19.července se tedy nemohu dostavit

Přeji vám hezký den, pevné zdraví a stálou pohodu
Mgr. Dušan Dvořák, ředitel
Edukativní konopná klinika

Dne 12. července 2011 13:33 8ook <skpv.8ook@centrum.cz> napsal(a):
Policie ČR
OŘP Praha I
Služba kriminální policie a vyšetřování
Bartolomějská 6
Praha 1

č.j. ORI-6510/TČ-2011-001178-1-EP
Praha dne 12.7.2011
Na základě vašeho dopisu ze dne 22.6.2011 vám sděluji následující:
Dostavte se dne 19.7.2011 v 9:00 hod. na Policii ČR, OŘP Praha I, Pelléova 21, Praha 6, k výslechu. Nedostavíte-li se bez dostatečné omluvy, budete dle § 90 tr. řádu předveden a dle § 66 tr. řádu vám může být uložena pořádková pokuta do výše 50.000,- Kč.
Na tento e-mail neodpovídejte.
por. Eva Prokšová
komisař