OS, OSZ a Policie ČR v Prostějově

Okresní soud, Havlíčkova 16, 797 09 Prostějov
Okresní státní zastupitelství, Havlíčkova 16a, 796 85 Prostějov
Okresní ředitelství Policie ČR, Havlíčkova 12, 796 77  Prostějov

Věc: žádost dle zákona č. 106/1999 Sb., o svobodném přístupu k informacím

Vážená paní, vážený pane 


Dne 9. ledna 2012 jsem se písemně obrátil na vaše úřady s níže uvedenými dotazy dle zákona č. 106/1999 Sb., který si dovoluji rozšířit o následující dotazy. 

Sdělte mi
a) pod jakým číslem jednacím vedete šetření ve věci níže uvedených opakovaných oznámení 
b) jaké konkrétní právní úkony jste udělali
c) kdy budu moci doložit důkazy o zločinech
Neboť dne 2. září 2011 a dále pak 29. října 2011 a 30. října 2011 (komisaři Marku Horákovi)  jsem na elektronickou adresu OS Prostějov, OSZ Prostějov a adresu Policie ČR v Prostějově oznámil spáchání závažných trestných činů nájemné vraždy rozhodně a důkazně však TČ útoku proti lidskosti konaných statutárním zástupcem prostějovského soudu a soudkyněmi  prostějovského soudu jako je zejména Ilona Otrubová, statutárním zástupcem prostějovského státního zastupitelství st. zástupcem Ivo Černíkem a statutárním zástupcem prostějovské policie s velmi negativními důsledky na životech a zdraví zcela nevinných občanů, kteří byli znehodnocením léčivého konopí z Ospělova poškozeni s následkem smrti, nelidského zacházení a vážného ublížení na zdraví jako například jimi výše uvedenými zabitá paní Olga Novotná, která u OS Prostějov soudkyni Iloně Otrubové doložila lékařskou zprávu, jak ji mizí nádory a ona nežádala odsoudit jednání OSZ a kriminalizovala naopak mne, který se ničeho zlého nedopustil, nebo pokud jde o vážné poškození zdraví, tak jsem zdravotně poškozen já, členové mé rodiny a stovky dalších občanů. K upomenutí:
Viz. http://www.tdz-online.eu/akce/prostejovskym-zlocincum-ve-statnich-sluzbach
Další dotaz je pouze OS Prostějov: Jaké prosím používáte právní podklady, když tvrdíte, že je právně přípustné, aby soudci prostějovského soudu a zejména pak soudkyně Otrubová, která úmyslně nebo z nedbalosti anebo naprosté lhostejnosti způsobila zcela důkazně občanům taková nezměrná zdravotní poškození, což soudkyni Otrubové 11. května 2011 písemně potvrdil i soudní znalec MUDr. Radek Matlach a je to uvedeno ve spisu a ona se necítí podjatá. Jak může být takováto soudkyně nestranná a nezaujatá, když se spolupodílela na mrzačení a zabíjení konkrétních občanů, které pak má nestranně posuzovat? Sdělte prosím předpis, který toto jednání soudu povoluje. Děkuji. 

Dotazy dle zákona č. 106/1999 Sb  z 9.ledna 2012 tímto připomínám
Dne 14.července 2011 jsem se písemně obrátil na statutární zástupce Policie ČR v Prostějově, OSZ a OS Prostějov s žádostí o podporu OS Prostějov v nařízení policejní ochrany. Viz níže.
Sdělte mi proto
1)    Pod jakým číslem jednacím jste vedli šetření v předmětné věci
2)    Jaké konkrétní úkony jste vykonali, abyste ochránili zdraví a životy konkrétních lidí
3)    Proč jste mi neodpověděli, když šlo o životy a zdraví konkrétních občanů ve výzkumném programu „Konopí je lék“, které jste od roku 2009 zcela vědomě významně poškodili, ač nic zlého nečinili, naopak, byť vám k tomu dali zákonodárci v trestním zákoníku oporu v § 31, odst. 1 (Přípustné riziko) a měli jste všechny potřebné dokumenty věc kvalifikovaně posoudit.

V Olomouci 16. ledna 2012          S pozdravem


Mgr. Dušan Dvořák, narozen 12.ledna 1962, Tylova 2, 779 00 Olomouc


Příloha: 
viz http://obanskadvokacie.blogspot.com/2012/01/os-osz-policie-cr-v-prostejove.html

Žádost ze dne 14.července 2011
•    Okresní soud, Havlíčkova 16, 797 09 Prostějov
•    Okresní státní zastupitelství, Havlíčkova 16a, 796 85 Prostějov
•    Okresní ředitelství Policie ČR, Havlíčkova 12, 796 77  Prostějov

Věc
: Dle § 23 Ústavního zákona č. 2/1993 Sb. ve znění ústavního zákona č. 162/1998 Sb. jako poslední právní možnost žádám soudem nařízené zastavení kriminálního jednání prostějovských OČTŘ a policejní ochranu výzkumnické farmy léčivého konopí v Ospělově vzhledem k dosavadnímu neplnění § 2 Zákona č. 273/2008 Sb., zákona o Policii ČR a ignoranci k § 12, odst. 2 a § 31 TZ (viz k § 283 odst. 1 TZ rozsudky Ústavního, Nejvyššího, krajských i okresních soudů ČR) a dozorovanou OSZ Prostějov vzhledem k dosavadnímu neplnění a ignoranci k § 1, odst. (1), § 2, odst. (2), § 24, odst. (1), (2), písm. a), b, c) a ods. (3) Zákona č. 283/1993 Sb., o státním zastupitelství, byť jde o lidské životy, zdraví a majetky, takže policejní ochranu žádám bez vytáček nařídit v rámci předběžného opatření ihned po obdržení a urgentně mi zaslat na vědomí!
 

Odůvodnění: V letech 2009 – 2011 se prostějovské orgány činné v trestním řízení (OČTŘ) dopustily ve spolupráci s okresním soudem opakovaně jednání, které bylo vědomě konáno v rozporu s ústavními principy, mezinárodními úmluvami a zákony a velmi negativně zasáhlo mou rodinu, přátele a kolegy. Negativně zasáhlo především nemocné spoluobčany výzkumného programu Konopí je lék, kteří se ničím trestným, stejně jako my, neprovinili.
V důsledku předčasně a v bolestech zemřeli, byli zdravotně mrzačeni, okradeni, pomlouváni, ponižováni, vydíráni a kriminalizování zcela nevinní lidé. Dopady na životy, zdraví a majetky občanů OS Prostějov doložil i soudní znalec, lékař a předseda odborné společnosti Konopí je lék,o.s. ve stížnosti policejnímu prezidentovi z 11.května 2011 spolu se všemi zřizovateli mezinárodního vědeckovýzkumného pracoviště Edukativní konopná klinika v Praze (EKK). Ve stížnosti policejnímu prezidentovi zřizovatelé EKK  urgovali policejní ochranu marně žádanou od 10.září 2009 mimo jiné i na výzkumnickou farmu léčivého konopí v Ospělově, a to nejen pro výzkum léčby astmatu a rakoviny fytokanabinoidy (z léčivých genetik konopí) podpořený Výborem dobré vůle Nadace Olgy Havlové, jak je OS a OSZ Prostějov a Policejnímu prezidiu Policie ČR známo.
Okresní státní zastupitelství v Prostějově, jak napsala jeho statutární zástupkyně 16. června 2011 Policejnímu prezidiu Policie ČR, odmítá výše uvedené kriminální jednání prostějovských OČTŘ šetřit.  Že z gangsterské akce pod vedením policisty na mateřské dovolené a státního zástupce se zálibou v marihuaně z 18. srpna 2009 chybí OČTŘ přes 285 kilogramů léčivého konopí z ospělovské výzkumnické farmy a tento unikátní fyzikální jev NSZ, KS Brno a OS Prostějov nehodlá výzkumnicky šetřit dle platných fyzikálních zákonů, možná vysvětluje, proč Guinessova kniha černou díru prostějovských OČTŘ nezapsala do análů historie, takže se o ní dosud ve světě neví.
Bez humoru a bez pardonu vám říkám: Pokud nevidíte zločiny proti lidskosti, které konáte, nebo jste tak uplacení či hloupí, že děláte, že to nevidíte, vyzvu nejlepší pojišťovny, advokátní kanceláře a mecenáše v Evropě, aby vám to v hlavě seplo, že máte chránit občany a zákonnost a berete za to státní peníze, tedy i naše daně a konáte přesně naopak, jak je vám zákonem určeno a kryjete desinterpretací zákonů! Zločiny proti lidskosti a těžká ublížení na zdraví občanů, zlodějny, pomluvy a jiné kriminální jednání vás ze zákona nevyviňují, nestojíte nad Zákonem! Od 21. března 2008 vědí nejen zákonodárci, jak toto kriminální jednání dopadá na nevinné spoluobčany, kteří se mají u soudu a na policii vyvinit z nemoci, nebo jim prostě jen dělá potěšení koukat, jak ta krásná a užitečná rostlina a léčivka konopí roste na jejich zahrádce a oni s ní dělají výzkumnické hokus pokusy, nebo ji nechají růst jen Pánubohu pro radost.  
Kriminální jednání prostějovských státních orgánů již letos nebudu tolerovat a statutární zástupce prostějovských státem placených orgánů žádám, aby ihned právně poučili podřízené, že v demokratické zemi není přípustné takto hanebně jednat a chovat se jako těžký zločinec a ještě si psát na kapotě Pomáhat a chránit a schovávat se za neznalost zákonů, lhostejnost a korupci ministerských úředníků a bohorovných papalášů v parlamentu, kteří roky popírají svůj slib a dělají, že konat ze zákona nemusí!
Právní poučení najde OS Prostějov v mém dovolání Nejvyššímu soudu ČR, které obdrželo minulý týden, OČTŘ jej najdou na internetu v článku Diag Human Cannabis na adrese http://dusandvorak.blog.respekt.ihned.cz/. Paralela miliardového tunelu státního rozpočtu je zcela na místě, nyní kvůli neplatnosti Zákona o návykových látkách dle evropského práva. Nejvyšší soud ČR je ze zákona - potvrzeného i verdiktem Ústavního soudu - povinen dát otázku Evropskému soudnímu dvoru ohledně evropského práva, což jsem nechal Evropské komisi dozorovat, když předseda vlády a ministr zdravotnictví mají zcela odlišný právní názor na platnost Zákona o návykových látkách dle evropského práva jako Krajský soud v Brně a navíc jsou oba právní názory mylné a zcela vážně hrozí enormní výdaje ze státního rozpočtu díky nenotifikaci zákona u EU.
Evropský úředník, který lpí na mezinárodních úmluvách, demokracii a zákonnosti by mohl přijít na to, jak si české Trestní právo s jakousi technickou normou, jako je Zákon o návykových látkách, protiřečí a čestní policisté pak stojí proti na první pohled nevinným seniorům s andulkami s konopným zobem v Prostějově nebo dokonce onkologicky nemocným se střevy venku jako v Kolíně, jen proto, že čeští papaláši a ministerští ouřadové milují farmaceutické, drogové, energetické a jiné mafie a soused je vůl a udal nemocné jako dealery drog nebo šiřitele toxikomanie nebo měl nějaký polda zálusk na snadný výdělek a frčku.
Vědcům, terapeutům a jejich asistentům pak milovník marihuany na státním zastupitelství a polda na mateřské dovolené říká, že je zakázáno bádat léčivé genetiky konopí a na ústavní zákony, mezinárodní úmluvy, Zákon o návykových látkách (pro neznalé § 5, ods.5), Zákon o zdraví lidu (pro neznalé Čl. II a Čl. III, zejména pak § 8, písm. a) a písm. b) a § 9, ods. (4), písm. b), Občanský a Obchodní zákoník a  Zákon o sdružování občanů nehledí a ještě mají uvedení státem orazítkovaní ignoranti urážlivé drzé řeči vůči mé rodině.
Viz blog http://dusandvorak.blog.respekt.ihned.cz/ a srovnání právního názoru KS Brno a Úřadu vlády ČR, resp. Premiéra vlády ČR v článcích „Rozsudek“ a článku „Zavřeme vás a ještě dostanete desetimilonovou pokutu, píše Petr Nečas“.
OS Prostějov zná díky mému dovolání k NS ČR rozklad dle evropského práva a dávám tímto OS Prostějov svolení, aby OČTŘ v Prostějově právně poučil a statutárním zástupcům jej proti podpisu předal i s rozkladem evropského práva v kopii. Chápu, že v rámci virtuálních škrtů ze státního rozpočtu korupčníkům nemáte na vzdělání vašich zaměstnanců a berte mé svolení a šíření právní osvěty jako výraz občanské solidarity.
 Pokud by prostějovské OČTŘ dle předloženého seznaly, že je potřeba začít vyšetřovat odpovědné pracovníky ministerstev spravedlnosti, vnitra, financí a především zdravotnictví, které mělo nejpozději do 28. dubna 2009 stanovit, za jakých podmínek je možné pěstovat konopí pro nemocné (viz Trestní zákoník: Kdo neoprávněně … versus Zákon o návykových látkách, kde jakýsi pravděpodobně ČEZem v devadesátých letech uplacený blb vložil zákaz pěstovat konopí kvůli jeho pozitivním, leč pro ČEZ ohrožujícím technickým vlastnostem, a dnešní zkorumpovaní ministerští úředníci toho zneužívají a nectí zákon), měly by prostějovské OČTŘ vědět, že MZ ČR v předchozích letech schválilo namísto své zákonné povinnosti (mj. též notifikaci zákona u EU) výzkumy farmaceutického léku z konopí Sativex na českých občanech a od dubna 2011 povolil SUKL britské obchodní firmě prodávat pro nemocné s neuropatickými bolestmi u RS konopný lék Sativex za 8 tisíc korun za gram účinné látky bez placené spoluúčasti ze zdravotního pojištění v lékárnách (výdej až cca 15 tisíc měsíčně, přitom vám to může vyrůst na zahradě, když víte co a jak a ještě vám to skutečně pomůže).
Pokud nemáte to štěstí, že máte 15 tisíc měsíčně na farmaceutické pohádky a netrpíte zrovna RS s neuropatickými bolestmi, jako nemocný člověk musíte kupovat mnohdy toxickou a v mnoha případech nejen naprosto neléčivou, ale i škodlivou marihuanu z tzv. indoorových ČEZu vděčných pěstíren na černém trhu až za 250 Kč/gram. Takovou hanebnost a sprostoty a vláčení lidí policií, po přestupkových komisích či dokonce soudech, když se této nezákonnosti, korupci a tuposti papalášů občané vzepřeli, doufám již nehodláte krýt, protože neštěstí nechodí po horách a může se to dotknout i vás nebo vašich blízkých!
Nehodlám vám dělat sudičku, nebo vás urážet, ponižovat, mrzačit a okrádat, jak činíte lidem mi blízkým! Konopí léčí nejen neuropatické bolesti jako Sativex, který vám, když si ho předem ode Dne lidských práv 10. prosince 2011 objednáte tři měsíce dopředu, uděláme pro vaše blízké či pro vás osobně mnohem účinnější a za desetinu ceny, pokud budete mít kvalitní srovnávací irisdiagnostiku a lékařské doporučení.
Konopí léčí i rakovinu, když o tom něco víte a věci rozumíte, stejně jako pomůže lidem s cukrovkou zachránit nejen nekrotické končetiny před amputací, pomůže lidem klepajícím se třasem a ztuhlostí z parkinsona nebo vláčejícím končetiny, dusícím se či osleplým roztroušenou sklerózou o alzhajmrovi, migrénách, epilepsii či popáleninách nebo proleženinách ani nemluvě, stejně tak při kožních chorobách nebo hemeroidech a píštělích, kdy se bolestí ani nevyserete.
Chci věřit, že nejste jako lhostejní a zkorumpovaní papaláši v parlamentu a ouřadové na ministerstvu zdravotnictví, spravedlnosti, vnitru, financích či úřadu vlády.
 Přijměte proto pozvání na Noc básníků na výzkumnické farmě v Ospělově, letos věnováno ženské poezii, akce začíná v sedum večer poslední srpnový pátek, jako tradičně.
O přestávce bych nejen vám nabídl drobnou přednášku o léčivém konopí přímo u rostlinek.
Hraje Santana a Jim Morisson v jedné osobě a kapela Jásná páka vás provede filmovým dokumentem Olivera M. Morgensterna k poctě básníka a dobrého člověka.
Za ženskou poezii svítí Jižní Amerikou osvícená Markéta Pilátová a řady dalších vnímavých duší, např. z Palestiny, USA, Izraele, Ukrajiny, Ponikve, Hvozdu, Kladek, Střemeníčka, Svojanova a Ludmírova. Je však nutné se předem objednat na spolekpratelospelova@seznam.cz, kapacita omezena.
Předchozí ročníky Noci básníků na www.ospelov.eu
Protože soudkyně a ouřadové vašich prostějovských institucí vloni u soudu lživě tvrdili, že jsme na vybudování Edukativní konopné kliniky včetně bezbariérového vzdělávání dospělých nedostali dar pražského magistrátu, posílám vám v příloze sedmistránkový důkaz, jak stín Kocourkova dopadá i na dříve Mariánské náměstí v Praze, kde pražský magistrát sídlí. Viz http://www.tdz-online.eu/akce/ministerstvo-vnitra-uvadi
 Přeji vám hezké letní čtení a urgentní konání v předmětné věci.
 S pozdravem a přáním pevného zdraví a veselé mysli
vám k 222. výročí pádu Bastily dne 14. července LP 2011 zasílá Dušan Dvořák
Kontakt: Mgr. Dušan Dvořák, ředitel Edukativní konopné kliniky, Ateliér ALF, Bořivojova 90, Praha – Žižkov, nebo pro vyjednávání smlouvy o policejní ochraně raději na adresu výzkumnické farmy 798 55 Ospělov 6.