Radě České televize


Dvojčata konopí, 11.září zkorumpovaného vládního podvodu Marihuana do lékáren
 
Věc: žádost o pravdivém informování o zkorumpovaném a podvodném projektu „Marihuana do lékáren“, který poškodí národní hospodářství a je skutečným zločinem na občanech této země, zejména mladých lidech a nemocných a žádost o uvedení omluvy v ČT vůči osobě žadatele


Vážený pane Uhde, vážené členky a členové Rady České televize

Obracím se na členy Rady ČT jako zakladatel cannabisterapie, odborné společnosti Konopí je lék,o..s a nositel řady českých a zahraničních ocenění (viz Přílohy 1 - 3), který je za svou práci, za kterou je současně ceněn, společně se členy rodiny a přáteli odsouzen, obžalován a obviněn, ač nic zlého nikdo z těchto občanů nespáchal, než to, že se léčili konopím a spolupracovali s pěstiteli, vědci a lékaři na vývoji nových léčiv, kde odmítali patentovat receptury jako farmaceutické mafie a dáváme receptury spoluobčanům volně k dispozici, neboť pěstovat konopí zvládne každý zahrádkář, který umí vypěstovat rajčata.
Ostatně za vzdělávání veřejnosti v léčbě konopím jsem v prosinci 2009 obdržel vládní cenu signovanou premiérem Janem Fischerem

Současně jsem jedním ze zakladatelů oboru adiktologie, který se zabývá prevencí a léčbou drogových závislostí, v roce 1990 jsem s kolegy založil první českou terapeutickou komunitu Sananim pro léčbu drogových závislostí v Němčicích u Volyně, dnes je Sananim mezinárodně ceněná a respektovaná organizace s komplexním systémem prevence, léčby a rehabilitace. Vím tedy společně s vědci a lékaři, léčiteli a bylinkáři mnohem lépe než ostatní občané, že konopí je jednou z nejbezpečnějších bylin na světě, konopí není marihuana, jako mák není heroin nebo kokový keř není kokainem.

Osobně jsem asi jako první člověk na světě publikoval společně s MUDr. Irinou Huberňákovou důkazy (viz příloha 4), že konopná mast ze správných odrůd a správně připravená i v rámci velmi jednoduché domácí výroby zachrání nemocným s diabetes  končetiny před amputací (až 3.000 občanů za rok, 800 tisíc registrovaných diabetiků).

Dnes je popsáno přes 250 nemocí, kde pomáhá léčivé konopí a kanabinoidy přímo kauzálně, nikoliv jen paliativně. Avšak i důstojná smrt a paliativní léčba a léčba bolesti je řádným a soucitným jednáním člověka vůči nemocnému a uznanou vědou, žádným dealerstvím marihuany, at již v lékárnách farmaceutického systému, nebo jinak!

Přes 20 let se za mlčení ČT zločinci ve vládě a parlamentu vysmívali kompetentním a svéprávným nemocným spoluobčanům (viz příloha 5 - 7), kteří si pěstovali léčivé konopí, žádnou marihuanu, posílali na ně polici a zavírali je do vězení jako vloni například Miloslava Tetoura ze Strakonic zavřeného na tři roky (!!!) bez zájmu veřejnoprávních medií a chtějí tak politici činit i nadále a zneužívat policii, pokud lidé nebudou jíst skutečné jedy z lékáren a být pacienti zločineckého zdravotnického systému s lékaři jako dealery jedovatých farmaceutických drog.

Byl jsem Českou televizí velmi poškozen, stejně jako tisíce dalších svéprávných a bohužel nemocných spoluobčanů, když o páchaných zločinech proti lidskosti ČT odmítá přes mé letité žádosti referovat a dne 2. února 2012 v pořadu Události (28 minuta, viz příloha 8) kde mne ČT bez mého svolení, označila jako PACIENTA S BORELIOZOU, namísto toho, aby se věnovala rozkrytí podstaty celého zločinného a zkorumpovaného podvodu „Marihuana do lékáren“, kdy je léčivé konopí vydáváno za marihuanu a dál jsou mrzačeny a kriminalizovány tisíce dalších dospělých spoluobčanů jen kvůli ziskům drogové a farmaceutické mafie, nebo rozebrána podstata toho, že je na občany posílána policie jako na zločince!

Žádal jsem omluvu u pražského redaktora příspěvku Událostech Petra Vaška, který zneužil příspěvek olomoucké redaktorky Radky Štědré, ale ten se mi vysmál.

Žádám omluvu ČT a uvedení věci na pravou míru, protože doufám a očekávám, že veřejnoprávní ČT není služkou drogových a farmaceutických mafií. Pokud byste svolili promítnout film Konopné pašije v příloze 5 (film byl ve finále filmového festivalu v Plzni, 2011), jsem držitelem autorských práv a dávám ČT film k dispozici, ale ne promítáno ve tři ráno, jako alibismus.

Opravdu mne zajímá, proč je ČT natolik lhostejná, když dokládáme (viz přílohy 9 – 12)
1) jména vrahů ve státních službách a jména zavražděných
2) že máme 4 roky žádosti o policejní ochranu a tito vrazi ve státních službách dál zabijí a mrzačí nevinné občany na podnět poslanců a vládních činitelů, přestože to porušuje zákony
3) že premiér občanům vyhrožuje pokutami a vězněním a porušuje kromě zákonů i elementární morálku a soucit, když ho žádají o zákonné řešení
4) že celý Sociální výbor parlamentu zločiny proti lidskosti jen vezme na vědomí a nezajímá ho, že se nemůžeme dovolat spravedlnosti a zákona
5) že toto jednání státních orgánů proti občanům porušuje zákony, mezinárodní úmluvy i ústavu a ČT mlčí a tyto zločiny nepopíše a neodsoudí a namísto toho z těch, kteří nám dvě desetiletí plivali lidem do tváře bude chtít dělat nesvéprávné pacienty nefunkčního zdravotnického systému, když se umíme zaopatřit sami a jen žádáme, aby na nás vládá přestala zneužívat policii a ted nás začala nahánět do lékáren za jakýmsi svinstvem, které nežádáme?

Děkuji předem za váš zájem, čas a odpověď, že se vládnímu podvodu Marihuana do lékáren budete skutečně seriozně věnovat a tento zločin na občanech a národním hospodářství pravdivě pojmenujete a budete politiky tvrdě konfrontovat za jejich zločiny, nikoliv je adorovat, jako ČT předvedla nejen 2. února 2012.

S díky a vírou ve veřejnoprávní charakter ČT

Mgr. Dušan Dvořák


V Olomouci 10.února 2012

Kontakt: Dušan Dvořák, Tylova 2, 779 00 Olomouc


Příloha 1-3
Odbornost a reference žadatele


Příloha 4
Neamputace končetin u diabetické nohy


Příloha 5 7
Důkazy o zabíjení, mrzačení, okrádání a kriminalizovaní občanů ze léčbu konopím


Příloha 8
Události ČT, 2.2: 2012, 28 minuta – Marihuana do lékáren

Příloha 9
Jména nájemných vrahů z prostějovských státních orgánů

Příloha 10
Vysmívané letité žádosti o policejní ochranu

Příloha 11
Vyhrožování premiéra Petra Nečase, jako odpověď na zastavení zločinů proti lidskosti


Příloha 12
Lhostejnost a mlčení k zločinům proti lidskosti celým Sociálním výborem parlamentu