KSZ Brno, urgence stížnosti na OSZ Prostějov

Krajské státní zastupitelství v Brně, Mozartova 18/3, 601 52 Brno
Zasláno poštou i elektronicky na podatelna@ksz.brn.justice.cz

Věc: dotaz k podané stížnosti a podnětu ke zneužití pravomoci

Dobrý den
12.dubna 2012 jsem podal stížnost na opakované odmítání odpovědi OSZ Prostějov dle zákona 106/1999 Sb. i přes příkaz KSZ Brno a současně podal podnět na zneužívání pravomoci úřední osoby SZ Mgr. Ivo Černíkem.
Mohl bych prosím vědět, jak byl můj podnět posouzen a vyřízen?
Děkuji.

S pozdravem 

Mgr. Dušan Dvořák, narozen 12.ledna 1962, Tylova 2, 779 000 Olomouc 


V Olomouci dne 12.dubna 2012 

Od: Dušan Dvořák <dusandvorak@seznam.cz>
Datum: 15. května 2012 18:17
Předmět: dotaz k podané stížnosti a podnětu ke zneužití pravomoci
Komu: podatelna@ksz.brn.justice.cz
Kopie: "Mgr. Dominika Kovaříková, advokátka" <kovarikova@akkovarikova.cz>, Dušan Dvořák <dusandvorak@seznam.cz>

Příloha – podnět z 12. dubna 2012
Krajské státní zastupitelství v Brně, Mozartova 18/3, 601 52 Brno
Zasláno poštou i elektronicky na podatelna@ksz.brn.justice.cz

Věc:
stížnost na OSZ Prostějov a trestní podnět na prošetření zneužití funkce úřední osoby prostějovským státním zástupcem Mgr. Ivo Černíkem

Odůvodnění:
Dne 23. března 2012 nařídilo Krajské státní zastupitelství v Brně (viz příloha 1) Okresnímu státnímu zastupitelství v Prostějově odpovědět na otázky položené dle zákona 106/1999 Sb., na které však OSZ Prostějov odmítalo odpovědět (viz příloha 2). OSZ Prostějov dne 11. dubna 2011 na položené odpovědělo tak, že žádnou odpověď na konkrétní otázky kromě jedné neposkytlo a na otázky neodpovědělo (viz příloha 3).

Na otázku číslo jedna
dotazující se, jakým způsobem se mohlo od doby policejní likvidace léčivého konopí v Ospělově dne 18.srpna 2009 zredukovat zabavené množství cca 310 kilogramů konopí na cca 25 kilogramů uvedených v žalobě k propadnutí státu podané v dubnu 2010 OSZ Prostějov (Mgr. Ivo Černík), odpovědělo OSZ Prostějov (Mgr. Ivo Černík), viz příloha 3, že to dělala Policie ČR podle svých metod ...
Dovoluji si upozornit, že jsme tuto „fyzikální záhadu“ úbytku konopí žádali vysvětlit již v rámci soudního řízení v roce 2010 (2T 104/2010) a opakovaně žádali nadřízené orgány vysvětlit a šetřit danou věc a když skutečně v roce 2011 vnitřní odbor Policejního prezidia Policie ČR dal toto vyšetřovat, vedoucí OSZ Prostějov šetření zakázala, resp. označila za nedůvodné (viz příloha 4)

Na otázku číslo dva a tři
týkající se policejního měření obsahu THC v rostlinách konopí z ospělovské výzkumnické farmy prováděného v letech 2009, resp. 2010 (podání žaloby a opětovná likvidace konopí 2.září 2010) a 2011 (třetí znehodnocení úrody a výzkumu „Konopí je lék“ 29.srpna 2011) v hrubém rozporu s trestním zákoníkem a jemu vztažným vládním nařízením a položeného dotazu, jaká nadřazená právní norma byla při měření THC a následně obžaloby a obvinění použita, OSZ vůbec neodpovědělo a s otázkou se vůbec nevypořádalo.

Na otázku číslo čtyři
považuji odpověď za dostatečnou

Na otázku číslo pět
týkající se nešetření zabití a zmrzačení občanů však považuji odpověď za hrubě nedostatečnou a lživou, neboť OSZ a Policie ČR Prostějov se navzájem kryje v páchané trestné činnosti, protože zabití a zmrzačení konkrétních lidí vůbec nešetřila, a to přes opakované stížnosti! Například paní Olga Novotná, která u OS Prostějov (jako celá řada dalších občanů) i přímo před státním zástupcem Mgr. Ivo Černíkem v roce 2010 doložila lékařskou zprávu, že ji mizí nádorové onemocnění, byla sprostě zabita, protože nám bylo opětovně na popud OSZ Prostějov (Mgr. Ivo Černík) v roce 2010 a 2011 znehodnoceno léčivé konopí a její nádor se opět začal zvětšovat a v květnu 2011 svému onemocnění podlehla. Přestože OSZ Prostějov (Mgr. Ivo Černík) vědělo, že se sám úspěšně léčím konopím a stávající zdravotnický systém mi pomoci nemůže a bylo to v rámci trestního řízení doloženo i lékařským potvrzením a výpovědí manželky, bylo nám konopí opětovně zlikvidováno a jsem naopak opětovně lidmi ve státních službách páchajícími zločiny proti lidskosti kriminalizován a jsem společně s manželkou, matkou a řadou dalších občanů díky postupu OSZ Prostějov dlouhodobě vážně nemocný.

Žádám, aby na položené otázky OSZ Prostějov odpovědělo řádně a věcně a pokud shledá porušení zákona, jak dokládám, aby toto bylo šetřeno. Při takovémto postupu OSZ se nemohu účinně bránit zvůli státních orgánů a OSZ pak namísto instituce hájící zákonnost mění v instituci sloužící spíše zločincům a mafiánům, což z principu odmítám.


K zneužívání funkce úřední osoby
Mgr. Ivo Černíkem dokládám, že když jsem podal s manželkou v roce 2010 stížnost na porušení zákona na opětovně nezákonný postup měření THC v rostlinách konopí policejními orgány (viz příloha 5), OSZ Prostějov (Mgr. Ivo Černík) stížnost označil za nedůvodnou a zamítl ji, přestože byl doložitelně a důkazně hrubě porušen zákon (viz příloha 6).
Dále byl Mgr. Ivo Černík na základě stížnosti mých rodičů a kolegů na vedení žaloby u soudního procesu 2T 104/2010 v roce 2010 (úroda 2009) a urážení mé manželky kárně řešen, jak nám sdělila vedoucí OSZ Prostějov  v červenci 2011.
Dále ministr spravedlnosti (Nejvyšší soud toto v březnu 2012 potvrdil) doložil, že OSZ Prostějov (Mgr. Ivo Černík) porušil vůči mé osobě zákon, když mou stížnost na pokutu 10 tisíc za údajně špatnou omluvu z výslechu u prostějovské policie označil za nedůvodnou, namísto, aby ji předal k soudnímu prošetření (viz příloha 7).
Snahu Mgr. Ivo Černíka mne zcela účelově kriminalizovat považuji za nezákonnou a žádám, aby se jeho jednání s dopady na zabití a zmrzačení tolika lidí šetřilo.

Dovoluji si uvést, že jsme 9.dubna 2012 opětovně požádali o policejní ochranu (
viz příloha 8) a o podporu v naší žádosti požádali i nadřízené orgány a v dané věci zainteresované osoby.

S pozdravem 


Mgr. Dušan Dvořák, narozen 12.ledna 1962, Tylova 2, 779 000 Olomouc 


V Olomouci dne 12.dubna 2012


Příloha 1
– KSZ Brno nařizuje OSZ Prostějov odpovědět
http://konopijelek.blogspot.
com/2012/03/ksz-brno-narizuje-
osz-prostejov.html
Příloha 2
– Otázky položené OSZ Prostějov, na které odmítalo odpovědět
http://konopijelek.blogspot.
com/2012/03/stiznost-na-osz-prostejov.html
Příloha 3
– Odpověď – neodpověď OSZ Prostějov
http://konopijelek.blogspot.
com/2012/04/osz-prostejov-odpovida-neodpovida.html
Příloha 4
- Policejnímu prezidentovi, reakce prezidia a reakce OSZ Prostějov
http://konopijelek.blogspot.
com/2012/02/7-stiznost-policejnimu-prezidentovi.html
Příloha 5
– Stížnost na postup policie a nezákonný postup měření THC
http://konopijelek.blogspot.
com/2012/02/stiznost-na-postup-policie-pri-sklizni.html
Příloha 6
– Zamítnutí stížnosti OSZ Prostějov
http://konopijelek.blogspot.
com/2012/02/osz-prostejov-stiznost-zamita-jako.html
Příloha 7
– Stížnost ministra spravedlnosti na porušení zákona OSZ Prostějov
http://konopijelek.blogspot.
com/2012/02/stiznost-ministra-spravedlnosti-na-osz.html
Příloha 8
- Žádost o policejní ochranu
http://konopijelek.blogspot.
com/2012/04/zadost-o-policejni-ochranu-rok-ctvrty.html


Od:dusandvorak@seznam.cz

Datum: 12. dubna 2012 14:48
Předmět: stížnost na OSZ Prostějov a trestní podnět na prošetření zneužití funkce úřední osoby prostějovským státním zástupcem Mgr. Ivo Černíkem
Komu: podatelna@ksz.brn.justice.cz
Kopie: kovarikova@akkovarikova.cz, info@konopijelek.cz